Căutări

World Views Are Self Views

Una dintre descoperirile recente e legată de judecătorul din mintea mea. Judecătorul ăsta e unul destul de nesuferit, gata să-ți scoată ochiul cu degetul. Și nu e deloc îngăduitor, poate nici măcar drept.

Vreme de foarte mulți ani, nu le-am lăsat oamenilor șansa să mă judece. O faceam eu înainte ca măcar să le treacă prin minte să o facă. Iar eu chiar nu sunt genul de om care să ierte sau să uite. Și așa a fost și judecătorul cu mine. De cum făceam ceva, orice, judecătorul se trezea și dădea o sentință.

De curând am înțeles că oamenii sunt oglinzi. Ceea ce mă deranjează în omul de lângă mine e, de fapt, ceva ce face parte din mine. Când cineva îmi spune că mă iubește, lucrul ăsta nu are nimic de-a face cu mine, ci e ceva ce spune mai multe despre el decât despre mine.

Cum eu îl am pe judecătorul meu, probabil că și alți oameni îl au pe al lor. Și daca e așa, îmi pare rău. Nu e ușor să trăiești tot simțind cum cineva îți dă palme peste ceafă constant. La un moment dat, nu mai faci nimic, nu mai spui nimic, nu mai crezi nimic.

0 Shares

1 Comment

  • Sorin

    Watch out for that judge. Sa nu ajunga sa se joace ruleta ruseasca in single player mode si cu glont in fiecare gaura. Much love and stay awesome !

Comments are closed.