Aventuri în Sihăstrie

Sihăstrie

Pe INFP-T-ul din mine l-au văzut alții înaintea mea. M-a și pufnit râsul când am văzut pagina despre tipul ăsta de personalitate. Mi-a adus aminte de caracterizarea asta.

Ca orice INFP care se respectă, nu-mi plac situațiile în care sunt înconjurată de oameni pe care nu-i cunosc. Prefer o plimbare unei ieșiri la bere. Urăsc mesele din centrul unui local și scaunele înalte. Îmi plac oamenii dar nu mi-e prea drag contactul social, ideea de networking, grupurile de oameni. Și cum în ultimii ani am lucrat doar cu oameni de peste mări și țări (literally), ușor-ușor am devenit o pustnică. Și cu cât m-am obișnuit mai mult cu rutina relațiilor via Skype și email, cu atât mai greu îmi e să invit lumea la bere.

Introverts Unite

Ca un prim pas în reîntoarcerea printre cei vii, mi-am propus să scriu din nou pe blog, deși până și asta se dovedește a fi complicat, pentru că e ca și cum aș începe o conversație cu un străin – o fac cu stângăcie și dificultate. Și poate o să te întrebi de ce o mai fac dacă-i atât de incomod. Ei bine, sunt încă prea tânără să renunț să-mi mai fac prieteni și cred că există oameni ca mine (deși reprezentăm doar 4% din populație) pe care aș putea și ar trebui să-i cunosc. Acum 10 ani, când am început să scriu prima dată pe un blog, trăiam tot în sihăstrie. Eram doar ceva mai curajoasă și mai sigură că le știu pe toate. Blogul mi-a adus tot ceea ce am avut în ultimul deceniu. Sunt gata să mai bag o fisă, să văd ce-mi pică de data asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *