Diverse

Scurtisime #2

Alina Ceramics

Prin viețile altor oameni nu prea știu ce se întâmplă dar la mine e nevoie mare de lucruri bune și frumoase. Dacă așa stau lucrurile și la tine, și sunt șanse dacă trăiești în România și ai urmărit știrile din lume și de aici, dă un click oriunde mai jos și trage aer în piept. O să fie bine.

1️⃣ Alina Constantin aka Alina Ceramics lansează un prim workshop de ceramică, unde îți poți face acel obiect la care te tot gândești de atâta timp. Eu, după ce am primit astăzi the Black Lemon Plate la care tot visam de câteva săptămâni, am trecut din nou prin bookmark-urile mele ceramice și abia aștept să ne mutăm într-o casă mai mare unde să-mi fac o colecție.

2️⃣ La Happy Cinema o să ruleze Bosch: The Garden of Dreams duminică și mai sunt niște locuri în Sala 1, la Liberty Center. Cred că au fost suprinși că lumea chiar a cumpărat bilete online cu o săptămână-două înainte de eveniment pentru că au anunțat că vor mai avea o proiecție și vineri, 12 octombrie, de la ora 19:00.

3️⃣ Alexandra Jamieson și Bob Gower au lansat „Getting to Hell Yes”, o foarte scurtă cărticică self-help în care prezintă conversația de tip ICBD, și care e doar $1.18 în varianta pentru Kindle și gratuită pe site-ul lor ca PDF.  ICBD vine de la intentions, concerns, boundaries, dreams și reprezintă o structură foarte simplă pentru o conversație de început de proiect sau de  purtat într-o relație ori la un job nou. E structura unei discuții importante care să-i ajute pe cei implicați să se înțeleagă mai bine și să își dea seama de anumite lucruri de la început, nu după 3 luni de muncă, la miezul nopții, după 2 crize de nervi și 4 vaze aruncate după colegi. Lucrurile acestea pot fi diverse –  cum poate proiectul acela nou sau relația în care ești deja de 2 ani să meargă bine pentru toată lumea, care sunt așteptările oamenilor dintr-o echipă care nu se pupă între ele și chiar dacă mai are sens ca o anumită echipă să înceapă să lucreze în acea formulă. Mi se pare un instrument util pentru toată lumea, mai ales că prin colțul ăsta de lume nu prea suntem învățați cum să comunicăm.

 

 

 

0 Shares

No Comments Found

Leave a Reply