Less waste

Cum să faci rost de lucruri gratis prin Rețeaua Freecycle

  • By
  • 29/10/2017

Ideea din spatele rețelei Freecycle e destul de simplă – doar pentru că ție nu îți mai place sau trebuie un obiect, asta nu înseamnă că el n-ar putea fi de folos altcuiva. Dacă ai lucruri pe care nu le mai vrei, anunți asta într-un grup Freecycle și poți găsi oameni care să vină și să te scape de ele.

În grupul Yahoo Freecycle București/Ilfov se publică 170-200 de mesaje în fiecare lună. Scaune auto pentru copii, canapele, aspiratoare, imprimante, mașini de spălat, scaune, haine și câte și mai câte alte lucruri își caută noi proprietari. Și asta nu-i tot. Dacă tu ești cel care are nevoie de ceva anume – poate un fotoliu pentru casa în care tocmai te-ai mutat, materiale textile pentru proiectele tale artistice, cărți sau reviste dintr-un anumit an – poți să publici și tu un mesaj și să fii contactat de oamenii care le au și ar vrea să le găsească o nouă casă.

Uite unde găsești și alte grupuri Freecycle sau de tipul Freecycle:

Freecycle România

Freecycle Timișoara

Donații Cluj Napoca

Lucruri Gratis Cluj Napoca

Freecycle Oradea

Le poți căuta și tu pe Yahoo Groups sau pe Facebook folosind freecycle + orașul în care locuiești. Înainte de a posta o cerere sau o ofertă într-unul dintre aceste grupuri, citește regulile. Știind cum să donezi sau să ceri lucruri vei ajuta moderatorii să păstreze ordinea în grup, lucru benefic pentru toată lumea.

3 Shares

No Comments Found