Smart shopping

7 motive să folosești Bringo

  • By
  • 28/05/2017

Bringo este aplicația ce-ți permite să faci cumpărături direct de pe telefon, care să-ți fie livrate acasă în 90 de minute. Dacă și tu crezi că ajungi să cheltuiești prea mulți bani pe cumpărăturile de zi cu zi făcute la magazinul de la colț unde casierele par mereu deranjate de faptul că vrei să faci cumperi ceva, aplicația asta s-ar putea să fie utilă și pentru tine.

Cum funcționează Bringo?

Pentru a putea plasa prima ta comandă, va trebui să descarci aplicația Bringo din App Store sau din Google Play. O să vezi că ai o listă de magazine la dispoziție, incluzând hipermarketuri și magazine de nișă. După ce-ai decis care este magazinul tău preferat, cauți produsele pe care le vrei și le adaugi în coșul tău de cumpărături. Când ai terminat, aplicația îți va calcula prețul produselor plus prețul livrării (20 lei). Când plasezi comanda, îți este alocat un livrator. Acesta va merge în magazinul ales de tine, unde va face cumpărăturile în locul tău. Când termină, te sună să te întrebe dacă ți-a mai venit vreo idee sau dacă ai uitat să adaugi ceva pe listă. Apoi merge la casă și plătește, moment în care primești o notificare cu suma totală de plată. Când ajunge la tine, îți lasă plasele și bonul de casă, îi plătești și confirmi primirea produselor în aplicație. E destul de simplu să comanzi și-ți poți urmări livratorul pe hartă în timp real.

De ce să începi să folosești aplicația Bringo

Dacă ai o mașină sau stai peste drum de un hipermarket și ai obiceiul să mergi la cumpărături o dată sau de două ori pe săptămână, cel mai probabil nu ai nevoie de aplicație. În schimb, dacă ai un job full-time care nu-ți lasă timp pentru drumuri până la hipermarket sau nu-ți place să cari sacoșe prin mijloacele de transport în comun, Bringo s-ar putea să devină serviciul tău preferat. Uite de ce:

1 ) Te ajută să economisești

Pentru că plătești livrarea, nu-ți mai vine să cumperi de mâncare de 5 ori într-o săptămână, ci doar o dată sau de două ori pe săptămână, ceea ce înseamnă că ai un motiv foarte bun să fii mai organizat în propria casă și bucătărie. Și pentru că acum faci liste de cumpărături care să includă lucrurile de care ai nevoie într-o săptămână, și cantitățile aferente, și le mai și cumperi de la hipermarketuri care oferă disounturi mai bune decât magazinul de la colț, poți avea surpriza să economisești chiar și jumătate din ce plăteai într-o lună pe vizitele dese la magazinul de la parter.

2 ) Te ajută să mănânci mai sănătos

Cel mai simplu mod de a mânca mai sănătos, este să ai în casă doar lucruri sănătoase. Renunțând la cumpărăturile de la parter și impunându-ți să cumperi cele necesare prin aplicația Bringo, eviți toate capcanele din rafturile magazinelor de pe strada ta. Nu ți se mai face poftă de produsele de patiserie, pentru că nu le mai miroși în drum spre casă și e și mult mai simplu să “ratezi” gustările nesănătoase din fiecare zi, pentru că nu mai sunt la îndemână, de-a stânga și de-a dreapta culoarului din magazin.

3 ) Te bucuri de servicii de calitate

Casierele plictisite ori puse pe ceartă nu mai sunt problema ta. Poți să uiți și de cozile interminabile. Tu interacționezi doar cu livratorul, care primește feedback de la fiecare client Bringo în parte și care are tot interesul să facă o treabă bună de fiecare dată.

4 ) Primești legume și fructe sănătoase

Livratorii și reprezentanții magazinelor vor face mereu tot posibilul să primești cele mai arătoase și sănătoase fructe și legume, mai ales că au de unde alege, ceea ce nu este întotdeauna posibil la un magazin mic, unde portocalele sunt trecute și salata leșinată de jumătate de zi.

5 ) Poți primi mici daruri din partea magazinelor

De exemplu, Carrefour a trimis cu fiecare comandă Bringo câte un cadou. Acestea au variat de la jucării până la cozonaci și odorizante de cameră.

6 ) Salvezi timp prețios

Îți ia câteva minute să plasezi comanda și 1 minut să îi deschizi livratorului și să plătești. Cât timp echipa de livratori Bringo ajunge la magazin, face cumpărăturile, plătește, și vine la tine la ușă, tu poți face multe alte lucruri.

7 ) Contribui la profesionalizarea pieței serviciilor

Pentru livratorii Bringo, feedbackul clienților este important. Dacă n-au chef să facă livrări într-o zi, pur și simplu nu apar în aplicație ca disponibili. De aceea o să descoperi oameni foarte de treabă, care respectă clientul și își fac treaba cu seriozitate.

Creatorii platformei Bringo nu sunt la prima inițiativă în lumea aplicațiilor mobile, tot ei au creat și Star Taxi și Oliviera. După cum funcționează aplicația, poți spune că au învățat destul de multe din experiențele trecute. Așa că dacă simți că te-ar putea ajuta să cheltuiești mai puțin într-o lună, testează Bringo și spune-ne cum ți s-a părut.

1 Shares

No Comments Found