De privit

Blue 001

esk x the gourmand 2015

Îmi imaginez că alți oameni folosesc Google reverse image search să descopere conturi false de Facebook ori să își dea seama ce e planta aia dubioasă din grădină. Eu am alt motiv – să găsesc fotografi cărora internetul le-a șters numele și site-urile de pe niște poze care-mi plac foarte mult. Așa a fost și cu cea de azi. Mi-a apărut în feed la un moment dat și s-a lipit de mine. N-a fost ușor să descoper ce-i cu ea și asta pentru că s-a mai lipit de niște sute de oameni înainte, din Japonia până-n Alaska, iar danșii n-au stat să afle ce-i cu ea.

Am descoperit că face parte dintr-o campanie din 2015 a brandului scoțian de tricotaje de lux ESK ce-a apărut în revista The Gourmand, publicată de agenția Lane & Associates, fotografii fiind Baker & Evans.

Evident că nu-mi schimbă cu nimic viața că știu lucrul ăsta, dar mi s-a părut un gest corect. În general, cred că ar trebui să aflăm cine și de ce face lucrurile care ne bucură. Și-ar trebui și să le spunem și lor că ne-a plăcut, că de reproșuri și comentarii acide anonime sunt și ei sătui.

0 Shares

No Comments Found